Ajankohtaista

Uutiskuva

Logistiikkayritysten Liitto ry:n historiakirja on julkaistu

11.06.2015
HUOMISEKSI PERILLE! – TAVARALINJALIIKENNETTÄ VUODESTA 1906, Logistiikkayritysten Liitto ry:n kustantama toimialansa historiaa kuvaava kirja ”Huomiseksi perille! Tavaralinjaliikennettä vuodesta 1906” on julkaistu Helsingin Messukeskuksessa 11.6.2015.
Lue lisää
Uutiskuva

Toimitusketju digitalisoituu kokonaan - manuaalisista tilauksista peritään jo palvelumaksuja

10.06.2015
Logistiikkayritysten Liitto haluaa toimitusketjut Suomessa täysin sähköisiksi. Jo useampi jäsenyritys on alkanut periä palvelumaksua puhelimella ja sähköposteilla tehdyistä tilauksista. Maksut perustuvat lisätyöhön, kun tiedot siirretään sähköiseen muotoon.
Lue lisää
Uutiskuva

Uutta pakkaustietoa logistiikka-alalle: vaillinaisesta pakkaamisesta kymmenien miljoonien vahingot

15.09.2014
Kuljetusvahingoista 80 prosenttia syntyy tavaran särkymisestä. Kuljetusvahinkojen aihe-uttamat haitat ovat Suomessa useiden kymmenien miljoonien eurojen luokkaa. Tavaran oikealla pakkaamisella voidaan vähentää vahinkoja. Logistiikkayritysten Liiton teettämästä opinnäytetyöstä on syntynyt kaksi pakkaamisohjetta, jotka tähtäävät kuljetusvahinkojen vähentämiseen ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Ohjeet ovat kaikkien vapaasti käytettävissä.
Lue lisää
Uutiskuva

Lentorahdin uusi ja yhteinen turvatietoisuuskoulutus

19.05.2014
Logistiikkayritysten liitto yhdessä alan suurimpien kuljetusyritysten ja Airport Collegen kanssa ovat ensimmäisinä tuoneet lehntorahdin turvatietoisuuskoulutuksen kuljettajille ja terminaalityöntekijöille.
Lue lisää